21 Oct 2016

Beli Barang Online di EZBUY.MY , Murah Gilerrr RM4 Je ????

Assalammualaikum Warahmatullahiwabarakatuh 


ezbuy.my



Hai semua , Hai guys. Have u heard "ezbuy" before ? Haa , korang mesti pernah shopping dengan "ezbuy" kan. Include me too. Nil pernah juga stalk "ezbuy" WEBSITE before this. The other things, Nil pernah jadikan "ezbuy" WEBSITE as reference for my assignment. COMMERSIAL WEBPAGE. Mostly Know and familiar like others commercial webpage. Lazada, murah.my, Lelong, 11street. 

ezbuy.my



For Your information, "ezbuy" dah dapat tempat di hati pembeli online. Online shooping experience with "ezbuy". I was like nothing to comment. Sistem "ezbuy" sangat efisyen. Sangat cepat dan teliti caranya. Sangat jelas dari segi cara-cara untuk buat pembayaran dan pembelian produk di "ezbuy"
Harganya jangan cakaplah. Memang terbaik. Best Cengginiii A+
Sebab tulah , Nil cakap taka da apa yang nak dikomenkan. Haaa.. Nak beli korang hanya perlu login guna FACEBOOK korang je. Dah tak payah nak daftar semua kalau dah ada akaun facebook. Easy right ? Just a simple way. Nak shopping tak payah la susah-susah. Enjoy je.

*Your order is guaranteed to be delivered in 10 working days within the Klang Valley area.
*For areas outside Klang Valley delivery areas, 12 - 14 working days standard delivery may apply.
*Enjoy free shipping and free delivery to your doorstep within Malaysia which including East Malaysia 
*7 days return policy

Statement above will make you feel good shopping with "ezbuy". Is it right ? So tak payah nak risau untuk beli belah di "ezbuy" dan jadikan"ezbuy" one of your favourite page. Cepat dan mudah je. Tak susah nak shopping di "ezbuy". Harga stated there serendah RM4.

Ok now , I will tell u bout benefits of using Prime service. U know right whats  that’s mean by Prime Service ? Prime service provided in"ezbuy" webpage untuk mudahkan semua customer. For example , awak perlukan barang dapur. Then u just click PRIME COLLECTION untuk tengok category. Ada yang khas untuk barang lampu je. Kalau korang pergi IKEA. Macam tu laa tapi ini ONLINE. Inilah buat "ezbuy" famous. Disebabkan ALL IN 1 CRITERIA.







Nil nak cerita lebih lanjut secara detail apa itu PRIME SERVICE dan the benefit. Prime service can be relate to the whole concept. Which means, if korang idamkan nak satu ruang bilik tidur. Apa je yang dah ditunjukkan “display” to u , korang boleh beli satu set lengkap tersebut. Banyak sangat tema yang korang boleh tengok by PRIME tab menu.  Dah tak payah nak tengok harga satu per satu. Korang boleh tengok total saved there. Haaaa !!! Taraaaa korang dah dapat satu set lengkap tu.


Ok now, apa yang menarik tentang "ezbuy" , mesti dah tak sabar kan ? I will touch this. Unique selling point. Dengar je mesti dah tahu betapa uniknya kalau shopping dekat "ezbuy". Dekat "ezbuy" terlalu banyak produk yang Nil suka. Pelbagai jenis yang ada. Nil rasa kalau Nil nak shopping dekat "ezbuy" lagi, Nil nak produk yang elegance sikit. Boleh pakai pergi kelas. Yelah semester baru ni kena lah ada yang baru. Tambah-tambah dari "ezbuy" kan ?

Kalau Nil , Nil nak shopping jumpsuits la lepas ni. Bagi kurus sikit lagi. Dah lama ngidam. Kalau ada dekat Nil sekarang guarantee nil akan pergi GYM  exercise sampai kurus. Heheik demi untuk JUMPSUITS dah lama tau nak beli. Harga RM 45.70 je.. Heheik suka





Lepas tu Nil nak beli kasut. Semuanya nak yang boleh match kalau pakai baju apa pun. Apa lagi kalau bukan white color. Selain dari black color match. Nak jugak Nampak menonjol. Kasut ni RM 14.90 murah je. Nice !






Apa lagi Nak shopping ? Necklace. Sebab pakai je baju macam mana pun. Pastikan sesuai dengan baju dan gaya korang. Semua baju boleh gunakan necklace ni. So takdelah diam dan bersawang je accessories dalam box tu. Price around RM10 haaa… Variety product right korang boleh beli. The other things , special is lowest shopping rate disebabkan yang paling rendah harganya.. serendah RM4.50/500g and No agent Fee. Itulah yang special tentang "ezbuy".







Prime Service macam Nil terangkan tadi memang terbaik. Korang boleh gunakan dan boleh tengok tutorial di page tersebut juga kalau nak guna di Mobile korang. Prime service memang sangat terbaik. Tak payah nak beli satu per satu produk. Beli je 1 set lengkap siap dengan diskaun yang diberi.


Lebih special , Korang boleh dapat 15% off shopping fee kalau korang gunakan this code “ezsh15”. Korang hanya perlu register untuk dapat RM15 ezbuy voucher. Fuhhh memang boleh dapatkan 1 barang di "ezbuy".












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...