Tuto : Cara Solat Fardhu Zuhur Yang sempurna :) - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, November 28

Tuto : Cara Solat Fardhu Zuhur Yang sempurna :)

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh !

Beruntunglah bagi Nil dapat juga menaip dan terus menaip. ALHAMDULILLAH diberi nafas yang panjang dan umur yang panjang untuk dipermudahkan urusan dunia dan akhirat. Diharapkan begitulah. 

Pada lewat malam begini. Dengan kudrat yang ada Nil nak terus berniat untuk bantu kawan-kawan , sahabat sahabat semua .. agar kita dapat laksanakan solat dengan baik. Memang tidak secara aslinya nil yang buat sendiri dan idea atau maklumat dalam acrticle ni 100% daripada Nil.. tak boleh ye. sebab Nil pon ada kekurangan jadi harus dirujuk pada yang benar betul ..

Kalaulah ada yang Nil tertinggal atau tersilap.. ada kemusykilan dalam entry ni. Harap betulkan dan tegur ya . semua manusia tidak sempurna tapi ini dalam perjalanan untuk lengkapkan diri. agar kita  semua tahu bagaimana ya..

Solat Fardhu Zuhur

InsyaALLAH boleh faham kan ? kalau tak nampak boleh Print screen paste dekat paint dan zoom out.. kalau boleh. Klik sahaja pada gambar . Diharapkan boleh lah kot ye :)

Solat Zohor, maka pada saat itu nyalanya neraka Jahannam, maka tiada seorang mukmin yang mengerjakan sembahyang itu melainkan diharamkan atasnya api Jahannam pada hari kiamat.

Credit to:
http://www.slideshare.net/arranaim/cara-melakukan-solat-lima-waktu-27993210

No comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here