Blog Eberita.My Sangat Hebat Setakat yang saya pernah Jumpa ! - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Wednesday, February 11

Blog Eberita.My Sangat Hebat Setakat yang saya pernah Jumpa !

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh !

Blog Eberita.My Sangat Hebat Setakat yang saya pernah Jumpa !

Biar betol ? Biar betik. Tak kenal maka tak cinta. Nak dikisahkan bagaimana Nil tahu eberita.my adalah sebuah website yang sangat hebat ? Walaupun namanya ada yang kurang mengenali. Korang hanya mengenali nama website / url link blog ni, eberita.my .
adakah korang mengenali pemilik blog ini..


siapakah beliau ? apakah yang beliau guna? apa tips yang beliau ajar? pernah korang bersifu. Secara jujurnya. Beliau pemilik blog yang sangat hebat dan sangat faham mengenai wordpress, seo, hosting... semualah.
Dan Nil sendiri pon tak dapat nak beza... Tanya sahajalah income beliau... Mesti masyukk...
Beliau boleh menggaji pekerjanya .. iaitu penulis jemputan.. dan salah soerangnya adalah saya sendiri.. bermaksud pemilik blog ini telah saya kenali... dan saya hanya memanggilnya jr.. walaupun sudah berkahwin dan punya anak.. namun saya sudah biasa memanggil jr... hehek..

Dia sangat baik.. dan sangat hebat... hits memangg terbaikk...

korang tak masuk sangat rugi dengan pelbagai maklumat, teknologi,.. gosip, kesihatan.. hiburan.. dan berbagai... Rugi kalau tak kesana dan terus mengenali pemiliknya...


Inilah blog bro eberita.my , masuk baru tahu... tak masuk tak tahu lerrr....


amacam ada nampak artikel yang Nil tulis.. semua terbaiik.. daripada penulis jemputan di blog bro jr hehe!! 

rasa serba salah pula nak update gambar pemilik Dp... dia agakkk hott gitu bahahahhaa !




HAMBOII , fulamak je dp pemilikk... anak-anak bos ni semua muka macam cina tomey,, dah macam himawari.. kalau comey gerenti macam himawari ... bahahah ! masuk dalam bakul angkat sendiri...

yang buat nil terkejut sekarang ni adalah... website pingje.org pemiliknya jr... !
Rupanya pingje.org , owner adalah beliau??? seriusly...???




Inilah laman pingje.org, unbelievable rightt ?? Kahkah. acaner hebat tak.. programmer blogging la gelaran nya.. hahaha... Alhamdulillah dengan adanya bos yang baik.. tetiba Nil boleh digajikan dengan artikel dibuat dari rumah.. terima kasih Jr! Syukur pada ALLAH,.. kesempatan diberi kepada Jr dan menolong kami pula...

Nil kan ada masalah nak g kerja.. sebab abah strok selepas Jr bagi peluang rasa .. kurang sikit bebanan... Terima kasihhh ! Jr........

https://www.facebook.com/Josrevalution

Nah Link beliau.... :) jangan lupa lawat eberita.my tak rugii !! belajar ,melalui blog beliau...



4 comments:

Katak Comel said...

siap promote fb tu, kompom ramai janda pm dye..
wakaka

Kaki Berita said...

hahahahahaa terbaikkk

myinfo4u.net said...

Perhh... bukan maen lg..untung lah bos nil...dato2 maen jaoh2 ye..haha..

Kaki Berita said...

perh dada 2 tutup sikit hahaha

Post Top Ad

Responsive Ads Here