Tuesday, February 10

Blogger Faezz Or Deejay Faiz Is most wanted Blogger !! [ #ReviewNIL]

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh - jawap ! t dosa nanti :)

Dengar sini orang kampung Hahak ! Ini segmen Nil review kali ini , dipersembahkan !!

Siapakah di sebalik tajuk tu , nak buat dah lama buka je.. dns failed. ACHANER nak review ?

tak kenal maka tak cinta. Review abang Nil.. Diberi nama faez. Entah nama penuh tak tau. padahal da lama dah buat bising. Oii nil hari hari.. yela lambat review. merajukk ! macam-macam kan?? suruh belanja tak nak hahaha

faez ? Siapa ? wajahnya ? Emmm. suspen betol... ! kenapa jadi Deejay faez?

sebab dulu sejak Nil kenal dia.. 2 tahun lepas ye. dua kali pesta tak smepat jumpa..

Crisis demi crisis . nasib pujuk adik dia ni hahahaha. kalau tak tak ada maaf bagimu hahak. Gurau je

PEMILIK blog kepada KAKIBERITA.COM belog paling letopp dan views paling tinggi !


korang masuk sure korang nak tahu wajah pemiliknya.. faez dahulu soerang dj radio sekarang full time blogger. Ada sebuah .. website iaitu

www.pingmeblog.com

silalah kesana ping ye... InsyaALLAH dengan admin seperti cik faez gerenti penuh view k.



Sebelah kanan tu abang faez kita ye., kiri tu Rocker's girl hahaa !

Abang faez kita ni actually memang active bawa penyanyi rock especially to any event . 

nak kenal abang faez kita dnegan lebih dekat sini lah ..

facebook :  https://www.facebook.com/djputrafaiz/
belog :  kakiberita.com
pingblog : www.pingmeblog.com

Ada lagi yang hendak direview, sila ke entry review saya,, yeee 

2 comments:

Kaki Berita said...

ngeeeeeeeee. tq adik ku yg cumel lg seksii

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Usaha yang bagus ni. Review blog. Macam nak jerk blog ambe direview...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...