Sunday, February 1

Blogger Mastura Rara - Berpendidikan dan TrendyLista

assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh !

Say Hai To everybody . Too my silent reader , Ouh pandai ya baca je keja depa kan - Loghat penang k :)
Komen tak nak . Tetiba ja View beriben heheik.

Dah lama mendiamkan diri , Nil agak busy dan berhenti dalam dunia blogging ni tinggalkan semua kenangan. Update lah baru, renovate baru. semua serba baru. Terima kasih kak sheda ye sudi edit dan jadikan blog nil agak meriah dari sebelum ni. Kelakar pulak bila fikir balik blog yang bersawang-sawang dulu . Penuh hiasan. Nyampah kan biasa la dulu baru start berblog jadi taksub mengedit .

Sekarang dah matured sikit. Ceh matured la sangat kan ? Apa pun dah 20 Tahun full stop. Tapi belum cukop bulan k. 7 Mei cukop lah bulan  kan. 
Busy , Nil sambung belajar FORM 6 . alhamdulillah result sem 3 agak memberangsangkan. Gila ! cehh. Syukur lah. Nil sibuk sebabnya kejar Novel pertama yang bakal diadaptasi. Notebook buat hal terpaksa merantau ke rawang rumah kakak nil. kemudian kejar kerja dengan blog lagi. 

sebenarnya bukan sibuk buat buat sibuk je . Lahai ! 

Cerita dah banyak ni. Nil dah lama nak review Sis RARA kita ni. almaklum busy hanya tersangkut di Private message Facebook jelah,.

Jum kita kenal kenal siapa lah mastura Rara ni.


Nama - Mastura Rara Asal kelantan Graduated - Pendidikan Bimbingan dan Kaunseling Pekerjaan sekarang - Guru Tuisyen & Own bisness online @masturarara Blog - masturarama2.blogspot Lifestyle blogger & personal blogger

From Universiti Pendidikan Sutan Idris (UPSI)


wah amacam ? berpelajaran ... lagi tu.. hebat tak kakak kita ni

Anda mahu direview sebegini apa lagi terus email kan tentang anda pada saya . 
: bloggernilam@rocketmail.com

Tajuk : Review saya ! 

ok tak Jummmm.... ????

3 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

HEBAT...

Nurmujahidah Ismail said...

kagum sgt ngan rara.. cikgu dengan business minded.. nnti insya Allah nak jadi macam beliau.. heee

Muhamad Azlan said...

kenal sangat.. dari zaman skolah lg kenal dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...