Tuesday, February 10

KatakComey.My "Dato Blogger?" Hebatkah ? Siapakah? Katak Puru ?

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh !

Apa habaqqq ?? Haa tudia keluar dah loghat penang . Naseb ok tak terokk sangat. Kali ni segmen review nil kembali menggodek seorang blogger yang dikatakan Hot? Hot sangatkah? Rasanya tak kot sebab rayyan adalah geng Himawari. Ha.... alkisah maka bermula lah..

Siapa rayyan ?? Ehehe new born. Baby blogger kitalah.. kitaorang gelar dato .. biasalah smeua bajet hot and kaya... kena lah gelar juga mana tahuuu dapat sikit muahahaha ! ok ok stopp..

Blog dia yang mana ? Baru je nak tunjuk...



Nak tahu lebih detail silalah ke katakcomey.my ,

Oii jangan ngorat la sebab dah ada rayyan hahaha !



Cantikkk tertarik wife abang akim kita ni....



This is my rayyan ! yeehaaaaaa ..

Promote blog papa dia... cik dato katak puru bahahahha !

singgah k.. sebab blog yang femes emesss tu ! come on lets go ...

1 comment:

JR said...

Aku pulak x kenal sapa blogger ni..haha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...