Review Blogger EBERITA.ORG Informasi Lebih Gempakk !! Siapakah??

Wednesday, February 11, 2015

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHIWABARAKATUH !!

salam sejahtera salam 1 malaysia HAKHAK ... kata-kata alu-aluan yang memang kalah...

Review Blogger EBERITA.ORG Informasi Lebih Gempakk !! Siapakah??

Siapakah gerangan ?? Eberita.org Jangan lah confuse pulak ye,... Entry sebelum ni Eberita.my !

Eberita.my is my bos.. majikan Nil ceyhhh.... Bos besauuuu punya.. yang Ini kawan si bos nil..
nak sama kan? al maklumlah geng diorang ni.. dengan sorang lagi si deejay faez yang Nil review... asik berjumpa je... nak join tak boleh.. hahaha gatal nampak nak joinnn.... Bhahahah !

Ok... eberita.org. Pemilik masih single... nak takle g cepat kunk borang habis....
Nak tahu blogger mana Nil gembar gemburkan .. hebat mana ye... nak tahu hebat mana.....
perghhh Nil kan kawan dnegan blogger Hot... nasib jauh lau tak panas penang Ni.. hehehe... lagak gila ayat aku... Phuiii ! hahahaha... tadela...

Nil pon baru kenal melalui group muka dan nama pada mula nil wassap group tu Nil tak kenal nama diorang kecuali abang faez je.. kadang2 nak menyampukk takut sebab panggil lain lain... kena bang boommm kunk nanti...


Amboii yang belah kanan tu , please kalau nak tengok nil tak galak bahhahaha ... nak prt scr nampak tu pulak.. promote yang islamic lebih ahhahaha... 



Jangan cakap tak ada islamic.. bagus betol... dia seimbangkan hahaha ! bagus apanya dah ,memang bro ejal kita ni.. owner memang pro hebat gitu.... !

tak cakap la... hehehe... eberita.org memang terhitss hebat setakat Ni... Jumlah ksanna !! Cepattt terjahhhhhhh !

http://eberita.org/category/islamik/#



Inilah owner !! Sebelah kanan lah orangnya.. yang sebelah kiri kawannya.. iaitu bos saya... yang baju merah ke koko tu bahahaha... tak tahu warna dah habis la aku...

https://www.facebook.com/cardova.bundle/photos_albums

Ini facebook owner !!

Kalau nak belajar daripada beliau silalah.... ! 


Ha yang sebelah kiri.. sebelah kanan entry sal deejay faez .. tu la sebelah kanan tu.. sebelah kiri owner.. entry ni... yang kanan owner kakiberita.com


semua hebat belaka.. :)

Jum visit blog bro ejal !!




Awak dah komen ? Ok NIL balas

0 Cute visitor

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^

Find us on Facebook

Popular Posts

LIKE NH FANPAGE