Review ShedaUcu.com Designer Blog Yang Hebat!

Friday, February 20, 2015

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh !

Review ShedaUcu.com Designer Blog Yang Hebat!

Dah lama Nil nak review my kakak kita ni. Ha tapi sampai sekarang baru boleh buat. Dah tadi angin buat puding roti dah datang . Haduh apa dah jadi dengan hasilnya? Kat sebelah cer tengok. Gambar Insta bahahha ! Hangit la sikit tapi sedappp. mubblessss!

Ikut turn semuanya . Ok sekarang kita tengok siapa Gurl cute mute Ni ?? Em siapa yang order mesti tahu.. Pernah order blog, Tapi tak order pon i know mesti ramai dah kenal dengan sis cute kita ni.
shedaucu.com

ha! jangan pergi lagi Nil belum habis story morry lagi ni. Yang Nil tahu kakak nil memang pandai dalam bab design design ni. Nil order dah 2 kali kot ke tiga kali.. sebelum ni tak pernah .. ha 2 kali yess conform.. mula2 design belog nil sebelum ni. Kak ainaa sempat review.. boleh g tengok hehe

sekarang Nil minta kak sheda kita ni.. buat header Nil pulak... hehehe cun tak ?? hekhek..
siap kalau tak cun !
kak sheda pon dah geleng kepala.. "nil dah tukar design lain?" hahaha, entah lah aku ni.. 
bahhaha tak puas sebab kekdang nak yang more and more kan,.,, tu lah hasil Blog nil buat.. ni lah nama blog chipsmore lebih chips lebih ceria hehehehe !






Atas tu semua daripada header shinggalah kepada orangnya memang cute dan happening seyhh! at the first time i look her .. ingatkan dia yang macam mana disebabkan aura selfienya yang mahal tu. Takut nak tegur. Last2 kitaorang mula borak time nak order shinggalah dalam satu group kitaorang dah jadi 1 family.. memang kalau ada silap tolong cover. DENGAN umur kak sheda kita ni... tak boleh bagitahu personal.. dia snagat matured walaupun cute mute dia...

dan dia baik sangat... Nil boleh nampak tu... Kitaorang pula senasib . mak kak sheda sakit .. abah nil pon sakit dikatakan hampir 100% we are in the same situation.... kadang2 we discuss .. macam mana itu dan ini.. kami bukan sekadar blogger malahan lebih dari itu..

Tengs cute girl she like my sis.. ! lets klik ...

www.shedaucu.com

Awak dah komen ? Ok NIL balas

0 Cute visitor

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^

Find us on Facebook

Popular Posts

LIKE NH FANPAGE