Review Syira Lokman Blogger Famous Emes !! - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Thursday, February 19

Review Syira Lokman Blogger Famous Emes !!

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh !

Review Syira Lokman Blogger Famous Emes !!

Ha , tak kenal korang memang lah hahaha. sebab syira lokman adalah blogger yang rajin buat review. Hee ! mACAM -MACAM SIS SYIRA LOKMAN kita ni buat ! haaa

dengar Nil nak story dulu . Haa japgi last entry baru search ok blog dia nanti tak suprise la... lau terus g blog kak syira Nil ni..
Ok korang tahu tak yang sis kita baru je keluar Bh tak silap;. Haa...

Header yang sangat melecunnn baqqq hang hehe


Semua mesti jadi geng Nil geng pink. Mesti kena buat one day bahahah !
ceyh ngada aku ni. kak syira memang cun dan sangat simple pemakaian dia.. cer korang tengok kat bawah bikin cair. Tu baru Nil tengokk belum orang lain hahaha


Umur 21 Tua setahun daripada Nil... muda dan dah meletoppp wahh hebat!
betul kan nil cakap kak syira memang suka review dan iklankan...
lepas ni kena review nil pulak..wallawey tak sabo la.,,
Wah tak gila kau . baru je 8 hari lepas ni... Wahhhhh... 

Kak syira memang tak kedekut dan sangat baik. Tahu kenapa? Wah Nil actually ada tanya apa rahsia dapat masukk. akhbar kan,,, jadi dulu pon nil masuk majalah nil hantar melalui email . syukurlah sebab kak syira bagitahu dan beliau sangat baik,.
tapi penerbit yang amik kak syira sendir . that means kak syiraa sangat hebat


wah ni pulak tahun lepas gila hebatkan?? semua ni award kak syira hehehe terbaikk


tengok ni harian metro pulak... wahhhhhh nak pelok kak syira hahaha



kan dah cakap penulisan dari hati memang ada hikmahnya. Nil teruja dan sangat beruntung dapat kenal kak syira kita .. dan kak syira pon sudi letak link untuk direview nil.. hehehe macehhh!

Ha. nak ke blog kak syira ..www.syiralokman.blogspot.com

domain biasa-boiasa pon boleh jadi luar biasa k

No comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here