Soup Mushroom And Bun Buatan Adik tersayang Dinner Tonight :) - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Sunday, February 22

Soup Mushroom And Bun Buatan Adik tersayang Dinner Tonight :)

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh

Soup Mushroom And Bun Buatan Adik tersayang Dinner Tonight :)

Tengs bucuk , Kak pon dah gemok ! Acanaer ni nak diet kalau dah rajin sangat masak. Asal adik masak selalu jadi ha? pelik bahahaha . Ceyh tanya kan. Kalau tangan jenis menaip ni lain dengan air tangan chef . Ceyh tak nak jadi chef , Nak jadi doktor. Untung la pesakit dpaat chef ni ..

Malam Ni. mak dengan Nil just tunggu je dekat meja . Tongkat dagu sambil kenyit kenyit mata.

"Apalah adik hang masak tu?" Mak juiih bibir ke arah adik tengah cedok soup dalam mangkuk hahaak.



Hahak tengok hasil yang putih melepak tu cehhh my adik ni memag teror bab ni . tapi kak dia je yang suka komen. Last last kena smackdown la hahaha macam mana tak gemuk dah ada orang yang suka mereka cipta ni hahaha !

Terbaik dik..

No comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here