Spagetti Adik untuk kakak :)

Sunday, February 22, 2015

Assalamualaikum !

Spagetti Adik untuk kakak :)

My dear boyfriend buatkan untuk kakak dia yang comel ni. Yelah lepas habis spagetti yang nil update tu . Lebihan kuah diambil dan dijadikan pizza pulak hehehe . Yesss sempoi tak ?

Semua dia buat sendiri memang gebu sangat roti . Kak dia ni buat tak jadi sangat belajar dekat adik jelah. hehe baru form 1 kalau perempuan lain. Ni lelaki ahahhaha

nampak sangat kelemahanku. Kak dia tak terror baking ni ahaha masak ok la cehhh nak jugak







Tu bahan bahan bos suruh potong... cendawan dan hotdog untuk hasilkan kuah yang pekat..

Awak dah komen ? Ok NIL balas

0 Cute visitor

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^

Find us on Facebook

Popular Posts

LIKE NH FANPAGE