Sunday, February 22

Special Pizza buatan adik untuk kakaknya yang demuk ni :) HEHE

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh !

Special Pizza buatan adik untuk kakaknya yang demuk ni :) HEHE

Hekhek !


Kenalah update kesian my babyboo tu dah buat kakak dia buat diam je. kena lah hargai adik yang rajin ni. Kak pon tolong k hahaha ! Kakak dia tolong makan je heehehe..

Dia ni memang suka buat .. kalau dah ada recipe memang jadi je sebab dia masak dengan relax je . Ini 4 hari lepas . alahai lupa nak ambil gambar kuih ketayap yang dia buat,





Ni semua bahan bahan kena potong ahahha bos suruh kena lah buat . kunk tolong makan memanng nak kena sebat la dengan adik bam bam aku ni.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...