Sunday, 22 February 2015

Tam Dan si Tuah Kuat possing , Kucing NS macam owner :)

Assalamualaikum !

Tengok ler si tuah dan si tam ni . Tuah tu yang putih tu sebenarnya tak lah putih sangat .. dia ni makan Qu puteh hahaha ! Tak lah . Si tuah ni dah lama dah . Dia ni kucing yang paling degil dan bising tapi cute dan manja yang over sangat,

Nil actually takot kucing. mula-mula ok la .. lama lama dah jemu . Si tam suka menangkap jadi bayanglah bila dia cuba menangkap kaki Nil yang sedang terbaring atau Nil tengah tidur,

sakit woooo! kalau tangan kita terkulai tengah tidur habislaa....
si Tam ni punya kerja tengok jelah cara dia possing nampak sangat nakal dan lincah,,,




Dia jelir kat korang la.. asam betul tengah snap terus jelir sengaja budak ni..


Nak diceritakn kes si tam ni . sebelum ni kami ada dua ekor kucing .. Si Tuah dan Tompok.. tapi tompok dah hilang tak balik.. jadi nak diceritakan si tuah memang tak ada geng ,... lepas tu .. si tam ni adalah anak kepada si tuah ni kira daddy dialah.. nampak sama besar kan.. lepas tu ibu dia bersalin bawah enjin van yang abah bawa dulu.. 

abah memang tak perasan kalau dah bawah van dekat enjin ini kerja ibu dialah.. dah tu.. ada 3 ekor kot.. seekor dah mati bawah tu dah penyet kena tayar ,, abah cakap abah undur kan van . dah lebih 30km dah abah pergi dengan van tu lepas singgah makan. undur van nak balik tengok je cermin sisi si tam ni jatuh. bawa balik bagi nil jaga....

last last tengoklah naisb dia yang lain dah mati..

No comments:

Post a Comment

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^