Thursday, February 12

ZEZAZEHRA.COM blogger paling Cun ! Blogger Resepi dan amazing

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHIWABARAKATUH !

Rushing ! Siapkan semua review. :) 

ZEZAZEHRA.COM blogger paling Cun ! Blogger Resepi dan amazing

Yang paling penting adalah kak zaza kita ni single... perghhh
apesal pula.... blogger resepi? sebab bila nil buka facebook je.. Toinggg!! asam cicah adoii melecur lidah dibuatnya... Macam-macam kak zaza kita buat...

Tak kenal maka tak cinta. Nil dah lama kenal kak zaza kita setelah ada group ni kami... selalu buat bising dan lebih close ... Hehehe...
Baru Nil kenal....

www.zazazehra.com




Kan dah cakap .. Cun tak nak dengar hasihhhh !


Inilah dia kak zaza kita

suka keluarkan makanan baru.... jangan lupa follow kak zaza zehra kita. yang cun malacunn tu...
selfie .....memanggg suka selfie.. baru-baru ni.. group kitaorang g rumah kak zaza...
wah rasa cam nak ikot tapi tak boleh sob sob hehhee....

jangan lupa kenal-kenal kak zaza kita...

https://www.facebook.com/zalehanur.iman




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...