Kuat Typo , Macam mana boleh jadi penulis Novel ? - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Sunday, March 1

Kuat Typo , Macam mana boleh jadi penulis Novel ?

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh 


Hukhuk ! Woiii sampai hati cakap aku cam gitu ? Haha Ajo betul.. Eh cakap Ajo je haha tak carut k hahaha padahal maksus di sebalik tu ? Bahahha! Kunk aku di cop penulis tak ada adab . hekhek. Biarlah persetankan hahaha ! "Nil kuat typo , macam mana lah budak ni boleh jadi penulis? Heran aku!". Asam boi betol hang cakap lagu tu ahahha ! Yelah taip cepat lah kenapa nak kaitkan dengan novel plak ni hahaha ! jahat la diorang ni cakap aku cam tu . tak baik tau ... ! Kesian nyah ! - lentok lengan-

Dah la seorang cakap camtu yang sorang lagi cakap aku ni hancur lebur . Yelah satu email tu semua aku campur sekali bila nak suruh buatkan blog . Bagilah email tu dekat dia. Pening nak demam katanya cari benda dalam email tak Jumpa.. Ciss ! HAHA "Nil ni... balalalalalalala" Pastu ada kaitan dnegan Novel lagi hahaha ! Ala t typo tape kalau chat kalau novel tak typo K. hahaha !

Campur adukkan . semua di hempap .. Puppp! Atas aku , hahaha kalau ada sikit tak kena.. "macam ni penulis novel?". Menda ni .. novel pon kuar bulan 3 ni. Tu pun kalau tade halangan dibuatnya rezeki tade ke apa ke biasala mana kita tahu ketentuan ALLAH . Hahaha . Tapi dah ada gelaran untuk aku gagagagaggaga!

Aiyooo haihh harini memang hari aku agaknya.. petang tadi round satu kampung akibat entry aku sebelum ni yang nak kurus nak kayuh basikal boleh kurus.. Try lah tadi round 1 kampung... Ushar semacam je . Yelah aku buat bodo.. Mau tak tengok semacam kalau aku naik basikal adik yang pendek tu bahahahha! Dah dah jangan sambung gelak. bayang lebih siappp!

Lepas tu tadi kelam kabut nak g beli penimbang berat . Beli . lepas tu bawa balik.. naik naik... 165 ?? Mende ni ? Penimbang tiruannnnnn! Cisssss rosakkkkk!!!!!!!!! 30 hengget tahu takkk ! Tahu la ceria... ceria la snagat kalau banyak local je.... Emmmmm tamo la camni. esok nak kena p bagi balik. entah la nak ngamuk ke tak sebab pekerja CHA YA NUN ALIFF... emmmmmmmmm!

kalau baik esok.. dapatlah duit kalau tak aku beli barang lain ganti,,, Nyampahh jeerrrr!

semua kena hari ni.. 2 mac Esokkkkk! stpm result... perghhhhh . malas fikir... kalau ok oklah,. tu jeee...malasss! Arghhh tolong jangan fikir...




3 comments:

Prince of Noob said...

bestnya dapat jadi penulis novel. btw dah follow awak, follow kembali jika sudi :) - Noob

Jari Manis said...

Assalam nil..terima kasih kerana sudi singgah di blog sis JM...so ini kunjungan balas ye :-)

Jari Manis said...

nape x test dulu penimbang tu huhuh

Post Top Ad

Responsive Ads Here