ADA LAGI PRINCE CHARMING ? ADA LAGI FANTASY ? ADA LAGI ZAMAN CINDARELLA? - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Thursday, April 16

ADA LAGI PRINCE CHARMING ? ADA LAGI FANTASY ? ADA LAGI ZAMAN CINDARELLA?

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim wahai sahabat Nil tersayang


Masih ada lagi ke zaman nak duduk atas buaian. lepas tu bayangkan putera raja datang mengejar ? Woi tak da lagi dah macam tu. Sekarang semua sibuk nak kejar TJ . nak kejar orang kaya. AF2015 dah buka tu hahaha, kecoh ja aku ni. Nak pergi ke cik adik nilam oi ? Nak la pergi tapi mak cakap suara macam orang tengah mengilai. BAHHAA ! ASAM boi ummmph .. majuk lah macam ni. Tongkat dagu cebik bibir. Ok kembali menaip

Bila tengok ramai tergodek godik ha. Bila nampak prince cute post. Kemain . "HAI" HAI... awak hensem laaa. iyewwww. Janganlah jatuh maruah kita yang mahal ni tau.. Sebab kita jangan jadi orang yang murah. Please memang tengok gambar atau drama sekarang macam Hati perempuan for example. Tengku anak raja . Semua terpengaruh. Semua nak macam tu. tapi kita ambil cara yuhanis. Biar cengih sikit baru mahal wehhhh

Tapi kan aku sampai sekarang tak ada orang nak. apalah . hadehhh . emmm memang la minat gambar barbie. semua tentang cindarella.. rapunzel. akui la macam budak budak sikit. TAPI yelah aku jenis cengih dan kuat nangis, kalah lah jugak dengan anjing yang kejar aku pagi tadi.. Geram laaaaa !



Hemmmmmmmm ! 


No comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here