CHASE A HANDSOME MAN JUST FOR LOVE ? - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, April 10

CHASE A HANDSOME MAN JUST FOR LOVE ?

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim wahai sahabat Nil tersayang

Apa pulak ni ? nak kejar seorang lelaki handsome cuma nak bercinta , dicintai , menyintai atau cintai duet ? bhahaha memang tak lah aku nak kejar lelaki sebab tu , lepas aku tengok hati perempuan. aku jadi macam terikut-ikut terpengaruh,. Buat apalah aku nak kejar lelaki hensem plus ++++ kaya ? tak ada maknalah.. Kayakan diri aku dulu. kalau kena tinggal pon tak risau sebab kita boleh jaga diri sendiri. Thts means lagu hattan tu , silap lah ye ? kalau campak dalam hutan pon boleh hidup.. tetapi itu lelaki yang dia mentions... Tu sebab aku cakap silap... prove it wrong and be my own lyric ! 

Hahahha , apa lah aku merepek sakan ni tengah the blind of morning hahaha tak boleh belah punya ...ayat.. Pagi pagi buta aku translate jadi rojak cam gitew, pelingkup bahasa lah aku ni... Adeshhhh ! apa nak jadi ni . Malas lah even aku baru sweet 20 tahun 2015 ini dah genap 20 years on 7 mei ..my bufday date .. Hemmm . aku dah dapat rasa dah . Tapi bila fikir bila tengok semua umur aku dah anak dua .. dan ramai yang dah kahwin. Entahlah bagiku. life must be enjoy. Mungkin boleh enjoy as long as.. boleh bagi pahal utk mak abah dan bukan tambah dosa. 

Orang suruh kahwin muda sebabnya takut jadi bukan bukan,. Minta simpanglah ... ya ALLAH .. asal lambat sangat ni aku download software ni huhhh . adehhh . ! Ok back to the statement

Kejar seorang lelaki untuk cinta. demi untuk kahwin ? perlukah ? Kadang-kadang orang cakap sangat perlu. aku pula cakap. biarkan masa menentukan,. Tapi disini aku tengok... adalah satu cerita ni tapi rahsia lah .. tak boleh tahu. Pertemuan diorang hanya berlaku di wall facebook nil  How sweet them..
Nil upload pic seorang blogger yang merupakan my sister too.. Rapat jugak kami.. Dan korang pon kenal. InsyaALLAH akan cerita tak lama lagi. dan akan hadiri perkahwinan beliau. baru je dah tu hari ni .. yang Nil tahu si lelaki ni dah pon tanya parents, dan setuju. Kemudian sanggup ke rumah kakak nil ni untuk cakap dengan parents sis .. WAHH cayalah. Cinta berputik..

Cinta pandang pertama,.. ALL WAS HAPPENED.. DOESNT MEAN .. IM AS A ROLE OF THEIR MARRIAGE.. BUT ALLAH YANG TENTUKAN... SSEMUA NI DAN DIORANG BERJUMPA .. DI WALL NIL :) ALHAMDULILLAH ..

THE last word here .. Need or Not ... ? chase a man just for love ?

No comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here