Saturday, 11 April 2015

GEMPAK BILA JADI FANS CLUB DAILY AHMAD SEORANG ARTIS YOUTUBE DAN LECTURER HEBAT !!

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim wahai sahabat Nil tersayang

SIAPA YANG TAK KENAL DAILY AHMAD ? Rugi !! kalau taip sahaja nama beliau di google . Mesti full banyak performance yang beliau buat sekarang . nama beliau semakin melonjak naik.
Beliau yang nil kenali sebagai seorang abang.. Memang sangat haveFun dan happening.

sebelum ni beliau adalah seorang lecturer . Dan beliau bermula dengan beryoutuber . Macam macam lagu yang beliau Cover . Memang best sangat.

Semakin hari semakin banyak yang mengenali sehingga sekarang beliau dikenali sebagai penyanyi youtube lelaki yang terbaik dan Macho ! hahahak '
kalau tak pernah dengar korang akan setuju kalau ada gambar yang Nil letak bawah ni buat korang jatuh hati. Sabar sabar


Yang paling excitednya Nil.. Apabila kawan Nil sendiri. tunjukk yang beliau sangat meminati daily ahmad. Penuh handphone dia dengan video daily ahmad. Tahun lepas tak silap Nil.. daily ahmad ada buat 1 contest.

Dan ramai yang dah dapat CD. dan duit . dasyatkan. ?
Sekarang daily ahmad ajak anda untuk jadi fans club beliau. Tak rugi wehhh .
Pernah tengokkan . Kalau artis ajak jadi fansclub means, Korang akan dialu-alukan untuk menyokong beliau. mana tahu suatu hari korang dapat baju FANS CLUB DAILY AHMAD DAN BOLEH IKUT untuk tolong jerit atau menyokong ? Boleh buat gathering sama sama. Ha... Jum la sebelum korang terlepas . 


DAILYAHMAD

kalau korang nak Jadi fans Club beliau kLik


Dan isi ya . di form dalam blog beliau. Cepat!! nanti terlambat la....


isi ok ? awesome kan ??

Ini adalah apa yang beliau cakap di facebook beliau..

Assalamualaikum buat semua Squad!!! utk sesiapa yg ingin menjadi ahli DASquad.. boleh la isi form ini... haa mana nk dpt form ni? boleh klik link ni: http://dailyfadydesign4u.blogspot.com/2015/04/cognito_9.html jgn risau FREE je.. tanpa bayaran.. dan kalau ade pape event kami akan update kpd sesiapa yg mdaftar ahli ni dlu.. kita akan update melalui no fon/ email . smile emoticon TQ FOR YOUR SUPPORT SQUAD!!

Jangan terlambat nanti rugilahh .

satu hal lagi beliau adalah artis di bawah platinum apple communication , under apple sound studio



SHOW DIORANG DI KOTA TINGGI ... SIAPA NAK KENAL CEPAT YE .. KE FACEBOOK BELIAU..


UNTUK JEMPUT DIORANG ATAU APA... HAAAAA...

Lagu terbaru daily ahmad SI MANIS.. TUNGGU THE NEXT SONG LEPAS Ni..

jangan terlepas ya...

NI LINK LAGU FIRST BELIAU




cepattt ! jangan lupa jadi fans club beliau. Korang mesti terfikir . beliau adalah artis under  platinum apple communication , under apple sound studio

Next entry ! Tunggu :) mesti terbaikkk


No comments:

Post a Comment

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^