Wednesday, 8 April 2015

MAMPUKAH AKU DALAM MASA SEBULAN -45KG ?

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim wahai sahabat Nil tersayang

Mampu ke tidak esok sudah bermula peperangan Ini.. kakak aku balik tadi , actually dah lama aku dah mula benda ni tapi bila pergi jogging selalu memang ada kesan , cuma yelah balik aku tibai nasi balik. faham jolerrr... apa yang jadi lepas tu . Hekhek

Joging dekat mana ? Tempat kat situ memang best pemandangan macam dekat negeri orang puteh ..

bUKAN BUSY nak kahwin pon Muda lagi baru 20 yelahh persaingan sengit sekarang kena lah cun. Dah la single ummm siapa pon tak nak :(


Gila sehh berat dah lerr terlobehh dos.. nak turun sampai tinggal 45Kg ??? Silap aku letak "-" Thats mean aku cuba sampaiakan yang aku dah lost sebanyak,., Actuall baru nak mula... Hahhak.. yeyeyhh


Jangan ambil Nombor tu pulak.. tu cuma nak tunjuk pemandangan dekat sana . Copy dari google.
Rumah dekat situ semua memang level A . kalau jogging memang best ni


Cantikkan ? eMMMM kan dah cakap !!


Adeh , kelakor pulak tengah aku menaip mak aku cakap 
ustaz kazim cakap kalau solat 5 waktu bermaksud kita dekat dengan ALLAH 
kalau suami pulak kol isteri lebih 5 kali.. tanya AWAK AWAK KAT MANA...
maksudnya mereka pon dekat HAHA

aDEH .. Mak i ni ,,, Adeshhh bolehh sangatlah geng dengan ustaz kazim ye . Suka snagat ustaz kazim hamboii. Suka tengok. Kadang kadang aku rasa macam maharajalawak la pulak..

Ha, balik pada tadi. Aku bagi syarat dekat kakak, kalau siapa kalah dia kena belanja baju. Kak jawab "ok" Lepas tu aku tambah belum habis ayat.... baju tu dengan syarat hanya saiz S , M dan L.. hahaha
podehh tak dengar. Disini bermaksud kena pakai juga walau macam mana pun

Kena kurus jugaaaa yessss ! Ya allah .. banyak baju nak pakai. ni exciteddd !


Tunggu kauuu ! aku datang yeee...


Kau pon tunggu k !


U jangan goda i k !


Melampau !! nak nagisss nak pakai lahhhh .. Hukhukkkkkkk

No comments:

Post a Comment

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^