Friday, April 3

SUCCESS MUMMY SEORANG BLOGGER DAN SHAKLER TERKENAL :)

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim wahai sahabat Nil tersayang



SUCCESS MUMMY SEORANG BLOGGER DAN SHAKLER TERKENAL :)

Tajuk pun dah gempak  belum isinya lagi , Mummy ? dengar sahaja "mummy" mesti terdetik yang beliau dan Nil bakal cerita ni adalah seorang ibu yang berjaya. Mesti mummy ni cun ? Hermm sahlah sebabnya beliau juga soerang pengedar shaklee yang berjaya . Haahaa. Kalau minum shaklee gerenti bertenaga dan cantik !

Tak percaya lettew ! Ha kalau tak percaya kita perlu lah Godek siapa orang nya tu ?? Jeng jeng jeng..

SAYA NURUL AQIDAH AZAHAR.PENGEDAR TERBAIK SHAKLEE DI KEMAMAN TERENGGANU. SEORANG BLOGGER,ISTERI DAN MUMMY KEPADA 2 ORANG PUTERA YG HENSEM. SEBARANG PERTANYAAN DAN SOALAN BOLEH HUBUNGI SAYA DI 0174636210 ATAU EMAILKAN KPD Aqidgirl_88@yahoo.com

klik 

Doesnt means she just a supplier but the whole content in her blog mostly about lifestyle and artis. So korang perlu lah terjah .. Bukan sepenuhnya about the product..





Ha , kalau nak baca lagi mengenai beliau serta product korang perlu lah ke blog beliau. Jangan lah pergi dulu baca dulu hehe , 


SET 1 (SET KULIT JERAWAT) GLA Complex + ESP

*GLA Complex membantu menghasilkan kulit lebih sekata, lebih lembab dan mengurangkan jeragat dan jerawat sekaligus membuat kulit wajah lebih ‘glowing’ . *ESP pula bertindak membina sel yang sihat @ repair sel-sel badan yang rosak. Jika sel mendapat makanan yang cukup, kulit akan terhasil cantik dan sihat.

SET 2 (SET KESUBURAN) GLA Complex + Zinc Complex

*GLA Complex membantu tubuh menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang antara kebaikannya ialah memberi ‘ruang’ untuk sperma terus hidup dalam tiub fallopio lebih lama. *Zinc pula membantu mempertingkatkan kualiti sperma. Juga menambah kepekatan dan kekuatan sperma.

SET 3 (SET IBU HAMIL) Vitalea + B-Complex

*Vitalea-sebagai multivitamin lengkap, memberi tenaga *B-complex - mengurangkan stress, sumber asid folik untuk ibu mengandung.



*Mealshakes-meningkatkan selera terutama picky eaters, mengelak demam dan selsema *Omega Guard-meningkatkan kecerdasan otakSET 4 (SET ANAK SIHAT DAN GENIUS) Meal Shakes + Omega Guard


aISHH MANA boleh Nak letak semua , Nanti tak suprise laaa !!

Hahak.. Buli sikit ..



3 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thnkz dear for the review....stay tuned

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thnkz dear for the review....stay tuned

Nilam syapina said...

U r welcome a cute mummy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...