Wednesday, April 15

SWEET COUPLE TILL JANNAH ARA ABDULLAH DAN MR.PAUL ?

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim wahai sahabat Nil tersayang

Sweetnya bila nil tengok dapat tahu yang diorang dah jadi viral. Ramai nak tengok betapa sweetnya mereka ini. TILL Jannah . Ni baru betul sampai syurga sebab dah kahwin. Kalau macam ni semua orang nak tengok. aRA WANITA CUTE . dan berpurdah lagi laaa cair tengok. Prince charming pulak hensem kalah semua. Campuran omputeh lah kot. Alim macam arab . Perghh tapi student.

Teringin nak camtu. Emmmm . :( sweet teringin berpurdah namun tiada sokongan setakat ini. Ini perlu sokongan yang kuat. Bukan nak main main atau nak meniru. Cuma benda ni dah lama. Tak tertebus lagi. Orangyang menutup semua kelihatan sangat manis dan cantik dalamannya.

Bukan nak orang pikat. Tapi kerana allah. Terjaga dari bahaya. YA ALLAH :(




sweet amin :)

1 comment:

Hajar Shikin said...

kita dah lama ikut story Ara Abdullah kt twitter...sweet sgt diorang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...