Tuesday, April 14

YEAYYY NAK PERGI GYM DAN START KERJA KILANG ?

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim wahai sahabat Nil tersayang

Tak tidur lagi .. "Pina...awat tak tidoq lagi. esok kan nak cari qeja...", Tudia mai i dah berleter ok. Suruh tidur sebab esok nak pergi minta qojeee... Hekhek ! Kawan dah nak start kerja tinggal aku ja. Biasa la lepas stpm aku kerja dah haritu start abah sakit aku stop la terus kat airport tu. Sekarang nak lah kerja balik. tunggu nak masuk agak lewat . Boleh la buat duit sikit nak berputih putih pon boleh gak.

Tak tidur lagi. Lah sekarang dah pukul 2 elok la... eSOK NAK nipu apa ni hahak.. jahat kan. ? TERASA kekenyangan petang tadi la makan.. dapnya. chicken chop.. tupp tupp tauke chicken chop tu kawan aku punya kawan. Hampehh ! last2 like pulak gambar. Cmna dia tau ni adehhh ..


merempit k kami tadi 


saja upload facebook tadi gambar aku time kecik... 




sal gym pulak. rahsia ! haha


malas nak taip lagi nak tidur... Sebab marka tadak ahhahaha !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...