Bibir Terkoyak Pakai Lipstick Bila Kering ? Jum Beli !!

Thursday, May 21, 2015

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim

Mesti agak terkejut bila dengar bibir terkoyak pakai lipstick. Pernah tak pakai inai yang dah kering tu boleh koyak ? Nil pernah pakai bila dah kering adik sibuk nak tarik. Seronok katanya. Kali ni , Nil ada dapat bufday gift daripada sahabat nil norazlin dan Nazihah . Nil malas nak beli barang online disbeabkan takut tapi dalam banyak banyak barangan online. I love it much. Tahu kenapa.. Bila pakai lips ni kita calitkan pada bibir,. Lepas dah kering kita tarik... pelan pelan.. Hasilnya macam bawah ni, ada pelbagai warna.


Disebabkan itulah Nil suka pakai. Warna tak hilang ikut warna darah kita dan yang mostly love apabila kita minum air makan,, tak lekat pada glass.. sangat bestt ! Warna pun lekat dengan lebih lama. Its called tattoo lips. Jangan sangka tatoo plak eh bahahah !

Nil saja je sebab nil dah pakai jadi Nil tahu hasil dia. Bibir kita pon agak terbentuk. Entah kenapa Nil pakai memang agak sexy la... Tak macam selalu.. Ikut bentuk bibir.. sangat Cunnn.. Bertahan lama pulak tu :)


Dah tak perlu lagi nak remove sebab memang tak comot lagi dah ... T luntur sendiri . ala sehari je boleh tahan 24 jam kalau tak habiskan minum air selalu. Chillex k . Nak order boleh je Klik fb Nil tu :)

Best sangat dah try ..

Awak dah komen ? Ok NIL balas

2 Cute visitor

  1. Wow bibir boleh koyak senang jer hehehehe

    ReplyDelete
  2. mmg kalo kering rasa geram je nak tarik..
    tapi lepas tu luka.. huuurm..

    ReplyDelete

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^

Find us on Facebook

Popular Posts

LIKE NH FANPAGE