Thursday, 21 May 2015

Mujarab Betul Produk Mak recommend Untuk Putih dan Licin ni ! Tq makk !!

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim

Sebelum ni mak memang tak boleh buat apa dengan anak dara dia yang sorang ni Cik Nil siapa lagi. kalau dapat duit je gaji tu pantang sangat kalau nampak produk nak putih la itu la . Last-last mak recommend set penjagaan ni . Mula mula aku tengok apa tu ! Macam tak menarik je , biasalah kalau remaja macam Cik Nil ni mesti terpikat produk iklan . Warna pink lebih lebih lagi la. wajib kan. Mahal tapi tak berkesan pon aku tetap nak jugak beli. Last last gaji habis macam tu je. Kesan takda pon !

Yelah dulukan mana ada produk macam sekarang ni .yang bestnya aku bajet dalam RM10 pon mampu kot beli. Semua aku tibai je . Semua tradisional tips. Malas aku nak beli produk yang belum tentu selamat. Itu terpulang pada diri masing masing takkan nak paksa pemikiran orang cakap benda tu selamat . kalau dah try tahula. Tu pun baru 2 3 tahun cuba belom ada kesan buruk. Kalau dah tua nanti baru lah nak sakit disebabkan telan kapsul bukan-bukan. Buah pinggang kita kan sensitif Minta dijauhkan. Simpanglah .. ya ALLAH . jadi kita tak tahu pemakanan kita selama ni seimbang atau tidak. Jangan lah kita sibuk nak ambil ubat kapsul tambahan pula.. Seementara pemakanan pon belum terjaga inilkan pula cari alternatif yang kononnya kita ingat bagus. Rupanya dikaburkan . 3 tahun atau 6 tahun je ok. Lastly apa jadi. Kunk effect anak anak.. mana kita tahu.. Cukuplah kita sahaja yang skakit. Ok habis laa.. bebel aku .

Cik Nil pon nganga jelah bila mak ambil benda ni dan bayar , Murah ! aku pon balik nak cuba lah., aku campur powder tu . Baru je habis mandi. Gila lah kesan dia... !! Cepatnya licin.. cerah tu ambil masa 2 3 hari jugak lah kalau rajin lumur . Tak payah dah g spa tu ! Buat je sorang sorang..


OK yang atas ni serbuk yang agak perang tu adalah serbu rambai dan Nil campur dengan Bunga tanjung. Untuk lumurkan 1 badan . Banyaklah tak rugi boleh tahan dalam 5 hari kalau korang guna secara elok. Tapi murah je kan kalau nak kesan guna lebih sikit. boleh beli lagi.. kadang kadang dekat kedai tu tak ada jual. Kalau nak Nil beli semua set ni Nil pos je.

caranya ambil secedok sudu pon dah ok . 2 sudu ka.. agak agaklah bancuh dalam bekas lain sebab powder boleh guna lagi jangan bancuh sekali k. Gaul janganlah terlalu cair . Nanti tak rasa kasar dan sebati. Ok Nil pon dah gaul agak pekat . Time mandi tu kita dah mandikan badan supaya kembang habis daki daki.. Kemudian baru sapu. Badan pon berbau jamu dan segar je.
Sapu muka jangan area mata k.. Kan kasar macam scrub . Bahaya.. t masuk mata . Ok sekeliling tu Nil cakap biar pekat sikit ada air .. Gonyoh area hidung keluar habis black and whitehead sebab kasar. Gerenti korang jirus mandi and sabun nanti.. Licin gila lahhh !!!
Specialkan muka pon boleh guna satu badan,, Ketiak... leher .. pelipat,... kaki . Gonyoh setiap kali mandi.. Pasti Cerahh ! Licin itu memang pasti. Glowingg


Yang serbuk atas ni pula berwarna putih ni adalah ..Trisna khas untuk ketiak agar putih . Bancuh pekat . Ada arahan kat paket tu , Buatla mana rasa sesuai k :)



Tengok jelahh bawah Ni adalah serbuk perang tadi campur dua bahan bunga tanjung dan powder bunga rambai... 



Yang atas ni pula Jamu untuk minum sedap gilaaa ! kalau warna hijau sesuai untuk orang yang dah kahwin.. sedap lagi tak aci r daripada untuk anak dara yang warna oren agak masam sikit . Hekhek letak ais Memang best laaaa minummmm ! Slim badan cantik.. Keputihan dan kelangkang jadi elok... nafas elok.. senang buang air besar ...



Orang Indonesia mana guna sangat produk pelik pelik;. Tengok awet muda sepanjang jaman bukan zaman k hahaha ! cantik sihat cergas... Tengok jelah badan diorang . Kita kenalah korek rahsia diorangg !





Atas ni ada dalam 1 set kalau nak Nil belikan mudah je Fb nil . Bagi alamat Bank in Nil pos jelah kalau rasa macam postage mahal beli banyak sikit... Bagi upah senang je...
Suami anak ,semua boleh pakai.. bagi sihat amin...\

Murah sangat ..

1 comment:

  1. betul tu ... kalau rajin memang gebus kulit jadinya :)

    ReplyDelete

Komen Lah awak , kENYIT mata ^_^