CERPEN SERAM DILANCARKAN DI PLAY BOOKS ?!! TAK PERLU PERGI JAUH2 BACA DARI SMARTPHONE ANDA - NILAM HIMAWARI

Breaking

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Wednesday, June 10

CERPEN SERAM DILANCARKAN DI PLAY BOOKS ?!! TAK PERLU PERGI JAUH2 BACA DARI SMARTPHONE ANDA

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim


DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG

Dpanjatkan kesyukuran kepada ALLAH SWT my baby dah keluar , bagi orang lain mungkin 16 page untuk sebuah cerpen ni sangat sikit atau JUST A SHORT STORY ? Tapi bagi Nil dah terlalu hebat dah kalau cerpen ni telah dilancarkan dijual bersama penulis bestseller yang lain.

Bukan calang calang penulis yang ada dalam ni semua berpendidikan dan seorang penulis bestseller. Penerbit dan editor buku ini adalah SHAH OTHMAN seorang editor , penulis , dan penerbit yang hebat di S.O PUBLISHING dan Jootawan.com


Cara beli adalah dengan membuat carian di Google Play dan Google Books dengan menggunakan kata kunci 'Kali Pertama : Antologi cerpen'. Google play tawarkan harga diskaun sekarang ni. Harga asal adalah RM10.50. Untuk melihat sendiri bagaimana ebook ini kelihatan, saya mohon tuan-tuan dan puan-puan rasa sendiri dengan memuat-turun sample (atau beli je terus) dari Google Play. Pastikan tuan-tuan dan puan-puan sudah install apps Google Books di smartphone, iphone atau tablet masing-masing. Dah download, jangan lupa tinggal komen kat situ k.


JANGAN LUPA BACA CERPEN NILAM :) NIL lettew Hihikkkk Ramai tau penulis bukan Nil sahaja banyak cerita best mesti korang baca dah takot nak pergi tandas,, Confirmmm!!
Nil saja nak layur sikit ..

Kalau korang rasa gempak, cepat download dahlah tengah murah. Tak payah dah pergi jauh jauh download je baca lah sambil tidur pon pegang phone tu mana berat pon. Kalau buku berat jugak hahaha, cehhh! Cepatlah download ini paksaaan ni , Bestkan ?? atas bas boleh baca..

Bukan 1 je cerita tapi banyak cerita, penulis lain lain, Idea mesti lain lain;.


Tapi pengalaman Nil adalah betul TAJUK PERTAMA KALI.. !!


memang betol apa yang berlaku... Cuma tukar nama watak je :) 

Tak baca rugi tauu

pc pon boleh :) laptop,,, notebook pilih books

No comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here