Monday, February 8

LUPA TOPUP CANDY HAZDRA WHITE , HITAM SEMULA ?

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim


Ha , dah tak cantik la kalau tak sebelum ni senyum manis je tau.. Bila dah kembali normal , cuma tak lah sama dengan statement title di atas tu. Bagi la gempak sikit kan supaya korang tahu yang candy hadzra white yang Nil makan ni memang serius menjadi. 

Korang nak tahu tak coklat hadzra white rasa sangat sedap dan masam-masam. Memang mencuka juga makannya kalau susah makan masam. Dan taklah masam sangat. Sedap hisap. Banyak juga kekadang aku makan. Apela...


Ok serius bila awal2 makan tu  , mak pun tegur. Hang makan apa ? Hang pakai apa putih. Bila dah sem 2 ni balik kampung. Mak tanya kenapa muka hang gelap ni. 
Haha sebelum memang nampak cerah. Sekarang dah gelap semula.


sebab lupa nak topup coklat hadzra white. Kalau korang nak boleh la.. 
whatsapp Nil 01136212057 :)



Anda mengalami masalah kulit kusam, tona kulit tidak sekata, kulit kering dan berparut?
Anda juga masih tercari-cari Vitamin C untuk kulit bermasalah anda?
Kini...
Anda boleh mencuba Vitamin C Hadzra White

Apakah Kelebihan Vitamin C Hadzra White
Antara kelebihan Vitamin C Hadzra White
✔ membantu membersihkan darah dan hidupkan sel kulit yang baru dan lebih segar
✔ kandungan vitamin c yang tinggi juga terdapat dalam setiap kapsul
✔ Mencerahkan kulit/kusam termasuk dengan bahagian badan sekali
✔ Menstabilkan warna tona kulit
✔ Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat
✔ Memberikan Tenaga pada badan anda
✔ Prebiotic dalamnya dapat melancarkan pembuangan harian


Kandungan Utama Produk Vitamin C Hadzra White
  • Ekstrak Goji-Berry
  • Ekstrak Lemon
  • Ekstrak Strawberry
  • Ekstrak Teh
  • Ekstrak Pine Bark
  • Ekstrak Kulit Buah Anggur
  • Ekstrak Accelora Cherry
  • Vitamin C
  • CoQ10
  • Glutathione


Cara Pengambilan Vitamin C Hadzra White :
Hanya kunyah atau kemam,
1 biji pagi dan 1 biji malam untuk 5 hari pertama (kesan optimum)
dan 1 biji malam sebelum tidur untuk hari berikutnya.
Sebotol  tahan selama sebulan

Harga

RM120.00 termasuk kos penghantaran

Testimoni Hadzra White

Testimoni 1 
testimoni hadzra

Testimoni 2
testimoni hadzra

Testimoni 3
testimoni hadzra

Testimoni 4 
testimoni hazdra white

Agent Sah Vitamin C Hadzra White :- Suziela 011 3350 9271

Biar Gambar Membuktikan

Vitamin C Hadzra White

Vitamin C Hadzra White
Vitamin C Hadzra White



AWAS
Awas Kesan Sampingan !
✔ 1 hari untuk rasa kulit Lembab & tak berminyak
✔ 2 hari untuk mula jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glowing dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher badan dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit bseperti baby seluruh badan, muka, tgn dan badan akan lebih putih kemerah-merahan. ORIGINAL dan kekal


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...