Tuesday, July 11

Ketiak Terus Putih tanpa ragu-ragu selepas penggunaan !!

Assalamualaikum :) Bismillahhirrahmanirrahim

Dapatkan di DISNI

Hai semua , saya ada baca keyword. Siapa tuuu yang cari pasal bedak ni , sila angkat tangan cepat. Hakak tak marah hehe ! Apa la aku syiok sendiri ni.. Ok pape pun , kenapa keyword pasal trisna dengan blog NH ada kaitan dan sangat hebat ... Sebab sebelum ni NH pernah jual bedak trisna ni.. 
Memang ramai lah yang cuba sampai ada yang text nil dekat facebook. Nak bedak ni lagi. Tapi macam susahlah nak dapat. disebabkan itu ramai cari bedak ni.

Bedak ni , kalau nak tahu since mak nil lagi .. Tapi masih lagi dipercayai sampai sekarang. Nak diceritakan , nil ni jenis suka beli produk tradisional. Such as jamu , atau yang berbaloi untuk kesihatan. Nil ada dengar , dan sangat percaya bahawa gadis-gadis beketurunan indonesia memang sangat pandai jaga kecantikan. Cantik-cantik gebu gebas... Itulah rahsia diorang. Produk diorang jarang ada chemical semuanya made by them..

Tapi , apa yang pasti ramai nak lagi. Nil ingat nak beli je satu kotak dan bagi , tapi takpelah. Ok skang kalau korang nak , korang kena pergi kedai jamu. Tanya bedak trisna tu ada tak ? Mesti ada punya.. ! Pasti tak cari lain hahaahaha 





Ini Nil edit dah lama ada dekat carian google.. source dari blog NH la. Tengokla sebelum masuk belajar , masyaALLAH design kau. Teruk benooooo ! Takpelah yang teruk tetap berguna baru je realise benda ni.


Ramai yang cari , benda ni. Nil pon agak terkejut lepas mandi. Tak sampai lah sejam pon. Kalau mandi bukan sejam lah kan. Memang ketiak hitam dah putih. Rasa macam "arghh gila lah" 

Nil susah nak promote kalau Nil sendiri tak yakin. Lepas tu kemain la nak jual. Sekali permintaan gila-gila.. Nak dapatkan stok memang Nil pon cari gak merata. Susah , jadi dah tak jual

Apa pun kena pandai cari kat kedai jamu.






Nampak tak biru tu adalah TRISNA yang pegang ketiak tu. Ok kalau bunga tanjung dan rambai , lain pulak kes. Lepas mandi boleh buat iklan. Sure , dah boleh buat iklan yang kaki xde bulu. Bukan luruh bulu. Tapi rasa kenikmatan satu badan. Nak habaq mai. 

Sesuai untuk orang yang dah kahwin misi memikat suami dan isteri. Eh semua boleh pakai la. Licin gitewwww. Mulussssssss Jangan terkejut sebab sangat terbaik dari ladang





Boleh tau sapu kat badan lapik kain batin. Esok bangun dah putih. Huishhhhh sesuai untuk orang yang nak kahwin , spa dari rumah dah tak payah bazir duit nak ke SPA. kalau rajin sesuailah korang. Buat selalu nak hasil mujarab...



Next apa plak yee ! Requestttt !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...